Historiek

In 1991 besloot Hubert Vangaever, na 18 jaar in een natuursteenbedrijf gewerkt te hebben, om een eigen zaak op te richten. Hurivan (afkomstig van Hubert en Rita Vangaever) groeide uit tot een echt familiebedrijf toen na 5 jaar de oudste zoon Tom Vangaever mee in het bedrijf stapte.

Hurivan Schouw

Hurivan is geëvolueerd naar een gespecialiseerd natuursteenbedrijf dat allerhande natuursteensoorten, afkomstig van over de hele wereld, verwerkt in keukens, badkamers, schouwen,… .Wij verzorgen alles van ontwerp tot plaatsing. Bovendien worden de schouwen voorzien van kwaliteitsvolle inbouwhaarden van de merken M-design & Dovre, Wellstraler.

In 2008 werd ons gamma uitgebreid met pelletkachels van het merk ravelli, Piazzetta, Superior,Nobis. Hierdoor kunnen wij u een nog uitgebreidere keuze bieden voor de afwerking van uw schouw.

Dankzij een nieuwe locatie is het nu mogelijk om onze producten voor te stellen in de showroom. In dit familiaal bedrijf komt persoonlijk contact met de klant op de eerste plaats. Na afspraak of tijdens onze openingsuren bent u steeds welkom in onze showroom, waar de nodige uitleg kan gegeven worden over ons gamma en het productieproces.